Mancare de cartofi cu costita afumata

de portiadelumina in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2012 | 5940 vizualizari

COMENTARII (66)

Rocsi 1

10.10.2012, 20:10

Padre atunci de ce ma ispitesti astazi???)))trebuia maine sa vii cu ea)offff..hai fie de data asta nu mananc

portiadelumina 1

10.10.2012, 20:15

Păi de ce azi Rocsi? Pentru că ziua liturgică a trecut. Începând cu ora 18 am intrat în ziua de joi, bisericeşte vorbind

Rocsi 1

10.10.2012, 20:19

Nu stiam de asta ca dupa ora 18 intram in ziua de joi.E bine de retinut.Ne-am obisnuit sa tinem ziua intreaga post si nu dam inapoi acum.Bine acum sa nu crezi ca suntem ca nu mai calcam stramb...daca avem foarte multa treaba seara mai indraznim sa mancam de frupt.Macar acum cat putem si suntem cat de cat bine, ca pe urma cine stie

Rocsi 1

10.10.2012, 20:21

Nu stiam de asta ca dupa ora 18 intram in ziua de joi.E bine de retinut.Ne-am obisnuit sa tinem ziua intreaga post si nu dam inapoi acum.Bine acum sa nu crezi ca suntem cei mai cei, ca nu mai calcam stramb...daca avem foarte multa treaba intr-o zi de post, seara mai indraznim sa mancam de frupt.Macar acum sa postim cat putem si suntem cat de cat bine, ca pe urma cine stie

gaby_duceag 1

10.10.2012, 20:23

hai ca m-ati pierdut! emoticon care da naucit din cap )
so, , hai ca si rad ):
de miercuri ii joi? ) cam asa ceva vine )))

portiadelumina 1

10.10.2012, 20:28

Păi trebuie să vă explic ca la cei mici. Ziua liturgică începe din seara zilei precedente. La crearea lumiii Dumnezeu a spus "şi a fost seară, şi a fost dimineaţă - ziua întâi"
Dar Rocsi, cel ce ţine postul îl ţine începând cu seara zilei precedente.
Altfel spus, cine nu ştie ziua trebuie să fie întreagă, adică pentru mine postul a început de aseară
Gaby, dacă e nevoie revin cu lămuriri

Rocsi 1

10.10.2012, 20:29

Gaby...pai tocmai asta ii ziceam lui padre ca eu nu stiu de treaba asta.El zice ca din punct de vedere bisericeste.

Merisor 1

10.10.2012, 20:32

Eee, asa imi spunea si bunica mea ca miercuri dupa ora 18 aveam voie sa nu mai tin post, dar vinerea NU Si ma mai lasa sa lucrez in zile de sarbatoare tot dupa ora 18, dar duminica si in sarbatorile mari NU!

Rocsi 1

10.10.2012, 20:32

Aha.Eu chiar nu am mai auzit si de asta intreb ca si un copil mic.lasa la mine a inceput astazi dimineata postul si se termina cand adorm, si maine dimi cand ma trezesc mananc de frupt.Asa am fost crescuti, asa traim.Important e sa tinem post, macar din cand in cand.

portiadelumina 1

10.10.2012, 20:52

Aşa este Rocsi

Alinutza80 1

10.10.2012, 21:38

mirela0911 1

10.10.2012, 21:39

O mancare tare gustoasa!

mamaieelena 1

10.10.2012, 22:08

buna,buna

olivee 1

10.10.2012, 22:11

delicios..

Poliana 1

10.10.2012, 22:29

ce reteta buna ai facut Padre!!

portiadelumina 1

11.10.2012, 07:48

Mulţumesc Alinutza

portiadelumina 1

11.10.2012, 07:49

Mirela, de data asta chiar am nimerit-o ca la carte

portiadelumina 1

11.10.2012, 07:50

Mamaieelena şi eu ca unul începător

portiadelumina 1

11.10.2012, 07:51

Otilia nu trebuie să mă laud, dar gustul a fost de nota a mai bună

portiadelumina 1

11.10.2012, 07:51

Am încercat şi eu Paula. Am încercat şi aproape am reuşit

gaby_duceag 1

11.10.2012, 08:18

Padre, io nu am inteles.
Nu mai bine-mi scrii un articol? )))
Buna dimineata!

portiadelumina 1

11.10.2012, 08:43

Cum să nu Gaby, dar după următoare reţetă, că poate mai apar şi alte neîţelegeri Şi următoarea va fi maxim duminică, că e nevoie de vreo 10 ore şi cinci oameni ca să o pregătesc

diaconta 1

11.10.2012, 09:07

10 ore si 5 oameni ? ce bairam dom'le )))
hai sa-ti fie frumos si bine azi Padre

diaconta 1

11.10.2012, 09:08

portiadelumina



10.10.2012, 20:28
Păi trebuie să vă explic ca la cei mici
cam da,ca suntem mici si nestiutori

RuxyRux 1

11.10.2012, 09:10

Si mie imi place expresia asta iar mancarica are un gust grozav, iata o idee de pranz delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie