Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

de abetina in Peste, 30 Iul 2018 | 3136 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

30.07.2018, 15:39

Imi place cum arata, super!

RODIMUR 1

30.07.2018, 15:42

Cu peste afumat si cu pastrama, malasolca asta (oare de unde vine acest nume...?) este mult mai aproape de gusturile noastre... Imi place si aluatul...Bravo, curajoasa cu reteta numarul 1 din concurs! Succes!

UrsanMihaela 1

30.07.2018, 18:20

Interesanta reteta si apetisanta!

Constelatialeu 1

30.07.2018, 20:28

Interesant, bravo !

abetina 1

30.07.2018, 20:29

multumesc mult de aprecieri!

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:24

Multumesc, Bucataras Chef! Recunosc ca nu am citit cu atentie acest articol, din doua motive: 1) stiam ca nu voi participa la concurs, pentru ca urma sa plecam de acasa si 2) pentru ca nu prea sunt fan peste... Dar pentru ca am ramas cu acea curiozitate lingvistica, voi face imediat o lectura rapida si selectiva.

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:43

Am citit, chiar tot articolul, dar n-am gasit nici o explicatie a denumirii (de unde vine cuvantul...) Etimologia ma interesa, nu altceva...

dantes 1

31.07.2018, 08:24

Buna!

Panacris 1

31.07.2018, 08:37

simona72 1

31.07.2018, 09:06

Felicitari pentru abordare!

mihaelar63 1

31.07.2018, 15:42

Satisfyyourcravings 1

31.07.2018, 22:26

Imi place ca ai folosit mai multe feluri de peste! Cred ca a iesit super!

abetina 1

31.07.2018, 22:34

a iesit intr-adevar super la gust,au apreciat cei dragi mie,eu nu am voie,eu m-am multumit cu turtele coapte cu bicarbonat,sunt super bune!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:21

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Bia