superb prezentat! bine ai venit si daca tot sunt prima care comenteaza....sper ca preocuparile culinare care vor continua sa te scoata din starea de amorteala sufleteasca vor fi la fel de bune si frumos impartasite!!!
poezie si "gourmandise"...ce combinatie ecclectica!!!
Mancarica asta nu-mi este pe plac dar te felicit pentru gandurile frumoase"Parcă cel mai uşor şi mai frumos îmi este să compun simfonii culinare, să mă joc subtil cu parfum de condimente şi să dau născare unor iluzii efemere, muncite enorm şi mistuite-n fălci în câteva momente."
sper sa compui in continuare pentru ca se vede ca-i asa precum graiesti
Imi place foarte mult cum povestesti si dai viata retetelor tale cat despre paste cu creveti si rosii uscate si pudra de ardei iute numai cuvinte de lauda si eu am facut pt cina paste cu scoici .
excelent ! trist ? de ce trist ? doamnelor, domnilor, rezultatul nu este trst deloc..dimpotriva.
felicitari. musai sa prepar si eu..mai ales ca ador pastele.
combinatia de hribi cu creveti nu mi-ar fi trecut prin minte.