Macarons

de Bunica in Prajituri, 3 Feb 2013 | 8185 vizualizari

COMENTARII (40)

Lau 1

03.02.2013, 14:05

faine

Rocsi 1

03.02.2013, 14:08

Deci macarons trebuie sa stea la rece macar 12 ore apoi pot fi servite, zise Tudor )..Ca noi le putem lasa parca atatea ore si doar sa ne uitam la ele..Cred ca sunt foarte bune, dar greu de procurat faina de migdale

MotanLaOale 1

03.02.2013, 14:13

Asta este lucrare de doctorat!

Bunica 1

03.02.2013, 14:13

Am lipit cateva ca sa le postez.Crema este si acum la frigider. Le faci astazi si le mananci poimaine

Bunica 1

03.02.2013, 14:14

Motane Tudor a zis ca si-a dat doctoratul cu ea

Zamfira 1

03.02.2013, 14:15

Super desert, place mult!!!!

Merisor 1

03.02.2013, 14:22

Buni, Matei si Ioana stiu de ele? Ca doar nu vrei sa spui ca rezista ei fara sa le manance

Zamfira 1

03.02.2013, 14:23

Meri)))buna intrebare, la asa o bunatate

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 14:27

Uaaa, Buni. Si eu am in plan. Foarte dragute.

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 14:28

Eu nu ma incumet sa fac!Ce frumoase au iesit! Bravo!

botcrina 1

03.02.2013, 14:29

Bunica 1

03.02.2013, 14:31

Pe la ora 3 trebuie sa le umplu

Bunica 1

03.02.2013, 14:33

MerisorNu stiu de ele.Maine le duc.Stie doar Gusti ca am facut

Bunica 1

03.02.2013, 14:35

Sunt bune,sunt dragute,dar se munceste mult la ele.

Bunica 1

03.02.2013, 14:35

fetelor!

Rocsi 1

03.02.2013, 14:43

La ora 3 le umpli si la ce ora sa venim sa le mancam ca sa fie bine?

Bya Ralu 1

03.02.2013, 14:59

bravo buni

laura_n 1

03.02.2013, 15:06

delicioase

Bunica 1

03.02.2013, 15:27

diaconta 1

03.02.2013, 15:33

Buni,la TOp Chef trebuia sa mergi cu ele

adnia 1

03.02.2013, 15:33

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.02.2013, 15:39

Uau, curajoasa Bunica. Nu stiu cand imi iau inima in dinti sa ma apuc si eu de Macarons....

Lavinia 1

03.02.2013, 15:42

Minunate

Bunica 1

03.02.2013, 15:50

Macarons.M-am apucat de ele la 9 si acum le-am terminat.Ufffffffff!

Bunica 1

03.02.2013, 15:51

Rocsi, maine dimineata le aveti la cafea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]