Limba de vitel cu praz si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 13496 vizualizari

COMENTARII (26)

Lau 1

18.03.2012, 14:27

bun

VERONICA2607 1

18.03.2012, 14:57

yamii....

mena29 1

18.03.2012, 15:30

Nu am mancat niciodata limba,nu stiu daca-mi place

Panacris 1

18.03.2012, 15:35

Sa stii Mena, ca e tare gustoasa, pe cat ti se pare de "scarboasa", gandesete/te ca e organul cu cei mai multi muschi, fara pic de grasime. Suces!

mena29 1

18.03.2012, 15:39

Nu ma gandesc ca-i scarboasa,nu stiu de ce dar am impresia ca e o carne tare asa ca pipotele de gaina si mie alea nu-mi plac.Nu am gustat dar asa am impresia.

Bucataras 1

18.03.2012, 15:40

immm, una dintre mincarurile mele preferate. e buna mena, nu i tare

mena29 1

18.03.2012, 15:41

voi ma faceti sa incerc si eu.

Bya Ralu 1

18.03.2012, 15:43

ce-mi place limba de vitel...mama mea facea mereu

iry-gabriela 1

18.03.2012, 16:14

doamne ce imi mai place

Ina 1

18.03.2012, 16:24

o bunatate!

ionela2682 1

18.03.2012, 17:35

Vreau si eu o limba!! (din farfurie)

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 17:49

foarte interesanta reteta

Aurelia 07_07 1

18.03.2012, 17:49

Super prezentare

deyutzky 1

18.03.2012, 17:51

buna mancarica

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Multumesc de aprecieri!

Panacris 1

18.03.2012, 18:02

Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare.

MotanLaOale 1

18.03.2012, 19:01

buna buna

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:11

Ubulika 1

18.03.2012, 20:54

uai ce`mi place

Sim0na 1

18.03.2012, 21:46

Interesant!

mena29 1

18.03.2012, 23:11

18.03.2012, 18:02
"Mena, iti pun la posta un pachet cu o portie de mancarica? Carnea chiar nu e tare."
Cris,esti o draguta si o scumpa sa sti ca am sa incerc si am sa-ti spun rezultatul

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:31

buna

MIUTA 1

19.03.2012, 12:08

Super buna

Laly 1

21.03.2012, 12:20

Sunt pregatita,vin la masa

Panacris 1

21.03.2012, 12:40

Te astept Laly, mai am o portie si ptr tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de praz cu măsline şi porc