Lapin a la Cocotte

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2010 | 9740 vizualizari

COMENTARII (63)

ANCA 1

21.10.2010, 17:06

nadina73 1

21.10.2010, 17:08

foarte bine arata,nu am incercat pna acuma carnea de iepuras,nu stiu cum e

epurasha2bb 1

21.10.2010, 20:20

Anca multumesc!

epurasha2bb 1

21.10.2010, 20:22

nadina reteta e valabila si pentru carnea de rata daca iti place! dar iepurele are o carne foarte sanataosa si buna , e extrem de gustoasa , slab calorica si indicata pana si in dietele bolnavilor de cancer sau in dietele fara sodiu.In Franta sunt cele mai rafinate retete cu iepure.

Ina 1

24.10.2010, 10:00

eclerash 1

24.10.2010, 17:00

nu stiu de cat timp ai blogul,insa eu azi l-am descoperit....senzational!felicitari!!!

burdulea56 1

24.10.2010, 17:18

Tare bine arata, eu abia azi am ajuns in preajma, in zadar vreau o portie.

izulika 1

25.10.2010, 00:04

mmmm e buna carnea daca imi aduc bine aminte...am mancat cand eram micuta

epurasha2bb 1

25.10.2010, 10:47

multumesc fetelor!

lili2010 1

28.10.2010, 17:06

E adevarat ...carnea de iepure se mananca foarte des in Franta iar mustarul frantuzesc da un gust extraordinar sosurilor!
Gustoasa reteta ta

epurasha2bb 1

28.10.2010, 22:19

multumesc lili!

Mitinita 1

23.11.2010, 19:55

am venit si eu in vizita la iepuras

epurasha2bb 1

24.11.2010, 15:29

multumesc inca o data tuturor celor ce m-au votat, adica in primul rand lui tata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]