Kafta

de Oana in Oaie, 11 Ian 2010 | 16834 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

11.01.2010, 01:47

-minunata alternativa la vesnicii mititei, nu am folosit niciodata scortisoara in preparate de carne .
-acum sunt pregatita
-ai pus carnea la rece dupa ce ai modelat-o ?
-

Oana 1

11.01.2010, 02:19

Mihaela, nici eu nu am mai folosit , dar te asigur ca e tare buna . Da, am lasat carnea la rece peste noapte, in frigider, m scris si in reteta

ionix 1

11.01.2010, 09:45

se face si cu carnita de vacuta sau mixta, intre vaca si berbecut... foarte bune pe gratar

Oana 1

11.01.2010, 11:16

Da, Ionix, faci cum iti place. tare buna a fost carnea de berbecut, nu se simtea absolut deloc gust/miros de oaie, delicioasa

rivka 1

11.01.2010, 11:56

bune, eu recunosc le cumpar direct facute, sincer imi plac mult mai mult micii romanesti dar si astea sunt bunute...seamana mai mult cu hamburgerii la gust, sau cu chiftelele.
foarte fain ai facut totul.

Oana 1

11.01.2010, 12:16

Multumesc

ramo_cata 1

11.01.2010, 17:18

nu ma omor dupa berbecutz dar cred ca-s tare bune

ionix 1

11.01.2010, 18:52

asa-i asa-i... mai putin porc hehe stiuuuu, si eu urasc mirosul de oaie bla bla... dar daca cumperi carnita de berbecut e super... eu de obicei cumpar de la arabi direct la fel e si cu pastrama, cea de berbecut e dementiala

cccris 1

15.02.2010, 19:39

grecii mai folosesc scortisoara in sosurile cu carne. bun

ANCA 1

15.02.2010, 19:55

nu mai vorbesc cu tine!

Oana 1

16.02.2010, 11:28

De ce, fata, nu mai vorbesti?

adry88 1

10.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kafta libaneza