Inghetata de lapte

de cccris in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 6219 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

21.04.2010, 15:07

luminita20_2006 1

21.04.2010, 15:07

simplu si bun

gospodinadecriza 1

21.04.2010, 15:50

Ala e aparat pentru inghetata sau robot?
Anul asta voi face si eu inghetata! Am decretat!

Rocsi 1

21.04.2010, 15:53

inghetata facuta in casa e mult mai buna ca cea cumparata

cccris 1

21.04.2010, 16:19

E un aparat de facut inghe. Smecheria consta in vasul lui care se tine in congelator si mentine temperatura scazuta cit timp o paleta iti invirte tie crema si o transforma in inghe. Si, Rocsi, e de 10 ori mai buna si mai sanatoasa, fara conservanti, fara arome aiurea si alte prostioare. Si proaspata.

nadina73 1

21.04.2010, 20:01

prima data am dat furculitele,arat super ,sincer cred ca e mai sant doua aparat electrice ce imi lipsesc din bucatrie cel de inghetata si cel de cioclata ,de fapt de imbracat cu cioclata si l-am vazut anul trecut in oferta si nu l-am luat ,e grozava cccris,felicitari

cccris 1

21.04.2010, 20:52

apropo de ala de ciocolata, am cumparat unul, ma rog, de topit ciocolata, cu luminare pastila. Arata ca unul de parfumat camera, cel in care pui o luminare si sus, intr-un castron, esente. Este super, are si 4 tepuse pt a baga fructele in ciocolata. Se gasesc mai multe modele si nu sint scumpe, iar o luminare pastila te tine o gramada. Eu am facut cu el cakeballs-urile.

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 17:15

bun bun

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Halva din gris(irmik helvasi)