Iepure la cuptor cu sos de bere

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 24873 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

28.01.2010, 13:09

e foarte bun...as manca si eu o bucatica

Sylvia 1

28.01.2010, 22:23

Cu mare drag iti ofer o portie, asa macar virtuala

Teo 1

28.01.2010, 23:05

Silvia,ai timp sa prinzi si iepuri?cat priveste friptura imi lasa gura apa!

Sylvia 1

01.02.2010, 00:34

Hahaha in Franta se consuma destul de mult iepure, au zeci de retete , sa nu mai vb de specii de zburatoare caunele habar nu aveam ce sunt.... Este foarte buna carnea, este iepude de crescatorie si e fraged, cel salbatic e mai complicat de pregatit.

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:54

Minunat.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:02

Multumesc.

kukibella 1

25.03.2011, 00:19

Bunica 1

30.01.2014, 09:43

Cat de mult imi place carnea de iepure de casa!Minunata friptura,draga mea!

Sylvia 1

30.01.2014, 23:45

vai ce urata si neclara e poza asta erau printre primele mele postari cu nepricepere la pozat dar carnea a fost f buna, multumesc bunica ca ai vazut reteta dincolo de poza te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale delicioase