Hrisca in lapte

de Mama_Lizica in Prajituri, 19 Feb 2010 | 28772 vizualizari

COMENTARII (5)

Natalia 1

20.02.2010, 08:59

Ba contine glucide hrisca, cum sa nu. Orice cereala contine glucide sau carbohidrati. Hrisca are cam 71 g la 100 g. Glucidele (sau carbohidratii) sint sursa principala de energie a organismului. Gluten intr-adevar nu are, la fel ca si porumbul, orezul si tapioca, singurele cereale fara gluten.

Referitor la reteta: e intr-adevar delicioasa hrisca fiarta in lapte.

Mama_Lizica 1

20.02.2010, 09:46

Ai dreptate, Natalia, mersi!

silvi0ara 1

20.02.2010, 10:03

Interesant.Nu am mancat niciodata.

Teo 1

20.02.2010, 19:32

Mama Lizica ,face bun ce face!bravo!

Ina 1

21.03.2012, 09:26

Am o punguta de hrisca si chiar nu stiam ce sa fac cu ea
Acum stiu Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Madam Marin,,