Gratin de cartofi cu branza Reblochon - Tartiflette

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5006 vizualizari

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

21.02.2015, 14:30

bun bun

Bunica 1

21.02.2015, 14:33

Ce bunatate ne-ai adus!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:35

v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare

Panacris 1

21.02.2015, 14:37

Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????

Bunica 1

21.02.2015, 14:38

Asa il aduce posta mai repede)))

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:42

Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece

simona72 1

21.02.2015, 14:42

Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!

Catalina L 1

21.02.2015, 14:45

da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"

mihaelar63 1

21.02.2015, 14:49

Deci ai supervizor Foarte frumos

Catalina L 1

21.02.2015, 14:55

MotanLaOale 1

21.02.2015, 15:48

Rocsi 1

21.02.2015, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon