Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5006 vizualizari
Bya Ralu 1
bun bun
Bunica 1
Ce bunatate ne-ai adus!
Catalina L 1
v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare
Panacris 1
Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????
Asa il aduce posta mai repede)))
mihaelar63 1
Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece
simona72 1
Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!
da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"
Deci ai supervizor Foarte frumos
MotanLaOale 1
Rocsi 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!