Gomboti [ galuste ] cu prune de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 20 Ian 2010 | 14953 vizualizari

COMENTARII (5)

Bucataras 1

20.01.2010, 22:57

Cind am fost la Viena inainte de Craciun la unul dintre tirguri se vindeau galusti de prune linga punch

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:03

care o fi reteta ?

ionix 1

21.01.2010, 12:56

bune bune... eu am o vecina care-mi trimite mereu galuste de astea, dar ea le umple cu marmelada... bun bun bun

mirabella 1

24.11.2022, 00:06

nu e buna reteta - aluatul e prea moale, se crapa la fierbere si are o textura moale la consumat. Trebuie probabail mai multa faina sau mai putini cartofi, sau adaugata gris. Imi pare rau - Nu recomand.

mihaelar63 1

24.11.2022, 00:47

Imi pare rau Mirabella ca nu ti-au iesit !!! Trebuie incercate cateva bucati si intervenit cu mai multa faina eventual. Depinde chiar de tipul fainii si chiar de conditiile atmosferice [ daca este umiditate in aer , faina poate fi mai higroscopica ] . Succes la gatit !!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume