Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Dulciuri, 5 Noi 2011 | 14913 vizualizari
Ina 1
Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc Imi place prezentarea
Bunica 1
Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat
Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui
mimmi 1
Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala. Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane . Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos
Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc
MotanLaOale 1
diaconta 1
ce bun e si aromat
mirela0911 1
Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat Arata bine
jolygina 1
Lau 1
arata bine
MIUTA 1
mamaieelena 1
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Gherca Daniela
Rocsi
danakarin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oana_pisicutza16 1
danielaR 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!