Gendermas

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 27 Ian 2010 | 7411 vizualizari

COMENTARII (3)

christyansen 1

18.11.2011, 15:37

f buna si gustoasa reteta am servit cu salata de legume.bv

miki_a 1

20.03.2015, 10:52

Bravo Mihaela! Sincer, stiam ca reteta e foarte veche si se pregateste mai mult in Ardeal, dar nu i-am stiut niciodata numele adevarat !

RODIMUR 1

01.06.2017, 22:03

Da, e foarte bună. Diferă puțin de ce facem noi (de obicei o facem iarna, sau în perioade când nu există ceapă verde). Cartofii îi curățăm și-i facem piure. Și nu punem boia, nici pătrunjel. Dar cred că aceste diferențe nu dăunează gustului. E foarte bună. Cînd facem, mâncăm porții pantagruelice amândoi...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]