Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 4047 vizualizari

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.06.2011, 21:16

Imi place ca nu e cu aditivi..!!!!

Rocsi 1

20.06.2011, 21:39

mai dar ce de gospodine au facut gem

La Ancuta 1

20.06.2011, 21:41

tare bun

Teo 1

20.06.2011, 22:19

cu cat prelungim timpul de fierbere dulceata capata culoare maronie; eu am fiert 5 kg in 2 ore la foc iute si culoare a ramas rosie!

MotanLaOale 1

21.06.2011, 08:09

bun bun

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:37

MIUTA 1

21.06.2011, 16:14

Multumesc frumos

mena29 1

21.06.2011, 19:32

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:39

bun excelent

adry88 1

02.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman