Friptura frageda de proc

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 6381 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

24.04.2010, 11:12

trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 13:30

trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna

Rocsi 1

24.04.2010, 19:41

arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 22:23

rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine

ela 1

24.04.2010, 22:39

vreau si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 23:20

prinde si tu o bucata

Rocsi 1

25.04.2010, 11:14

a nu stiam...mersi de raspuns

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 14:00

cu placere rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor