Ficatei de pui cu sos de ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 28 Oct 2010 | 8717 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 17:13

Alex, ba este
Deci la prepararea mancarii, ma refer la o carne ce trebuie fragezita (chiar si carne tocata), vinul se pune direct in tigaie si se fierbe pana se evapora ; abia dupa, se trece la fierberea cu apa. Atunci cand doresti sa te folosesti de vin doar pentru aroma, il pui in ultimele 10 minute.

ela 1

21.12.2011, 20:02

am facut azi....ce bun este.........

gaby_duceag 1

21.12.2011, 22:27

uite..eu am facut doar o data. de ce?

ela 1

21.12.2011, 22:28

este delicios,mai fa

Zambareata 1

22.12.2011, 20:03

si eu tocmai am terminat de facut....ce bineeeeeee miroaseeeeee...abia astept sa manac...(emoticon care saliveaza)unde sunt emoticoanele???

gaby_duceag 1

22.12.2011, 20:04

ba, ce tot faceti voi bun?
ia sa fac si eu sa vad ))))

gaby_duceag 1

22.12.2011, 20:05

CE FORMA DE OZN i-am dat

Zambareata 1

22.12.2011, 20:16

mie mi-au iesit extraterestri

Bya Ralu 1

22.07.2015, 19:04

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu soté de morcovi si zucchini