Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 16596 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

31.01.2010, 18:17

am preluat ideile! de ce in laptesi miere?

mihaelar63 1

31.01.2010, 18:36

pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata

madi_marin 1

31.01.2010, 18:48

n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:07

madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie

Bunica 1

31.01.2010, 21:25

Super preparat, super aranjament !

mihaelar63 1

31.01.2010, 22:31

imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat

Adinacarla 1

01.02.2010, 11:11

ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data

mamaieelena 1

05.10.2010, 16:12

felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:29

multumesc Elena .

ionix 1

05.10.2010, 16:47

cre' ca-i tare bun...

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:52

se topeste in gura

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:40

ce bun e .....vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]