Fasole galbena la borcan

de adinaciosescu in Conserve, 7 Iul 2010 | 38963 vizualizari

COMENTARII (15)

Julie 1

07.07.2010, 20:48

Interesant!

Ina 1

07.07.2010, 20:50

tu ai facut deja mancarica; deschizi borcanul si papi

Ina 1

07.07.2010, 20:51

am pus si eu, doar fiarta si sterilizata

adinaciosescu 1

07.07.2010, 21:21

Da Ina,iarna ai mai mult timp pentru tine.O faci cat bati din palme.

Rocsi 1

07.07.2010, 22:01

nu am mai pus de ceva ani fasole galbena la borcan..puneam sterilizata dar ultima data cat am pus s-a stricat toata nu stiu de ce...si de atunci mama nu mai vrea sa punem

adinaciosescu 1

07.07.2010, 22:21

mie asa imi sta foarte bine.Depinde si de camara,daca e bine aerisita...

Laly 1

07.07.2010, 22:26

Adiunuta lasa ca vin la tine cand voi avea nevoie de un borcanel

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:33

ce bine arata..................eu o pun la congelator, o dau in cateva clocote, o las la scurs si apoi o pun in pungulite atat cat folosesc o data.............5 furcu..........

adinaciosescu 1

07.07.2010, 22:56

LALY deja am 25 de borcane puse ,si mai am in plan sa mai pun.Iarna e un deliciu.O folosesc si pe post de garnitura,doar ca o mai las sa scada putin.

gaby_duceag 1

07.07.2010, 23:03

si noua ne plac mult pastaile, dar n-am pus decat asa cum zice si medi. merita incercat

adinaciosescu 1

07.07.2010, 23:17

asa isi pastreaza toata savoarea.In congelator,trebuie s-o pui fara zeama....deci se pierde din calitatea gustului...cred eu...

lia maria 1

08.07.2010, 10:39

si eu pun la congelator dar, recunosc ca e tentanta si reteta ta

elena1988 1

08.02.2011, 10:25

horia 1

12.07.2011, 01:25

ce bine arata! sunt sigur ca au un gust super.

adinaciosescu 1

04.08.2011, 21:16

Horia...este exact ca cea culeasa proaspat din gradina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet (la rece)