Fasole batuta cu ceapa caramelizata

de carmenvlad in Mancaruri de post, 2 Mar 2011 | 7723 vizualizari

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

02.03.2011, 20:23

Arata incredibil de bine...si crede-ma ca ai si farmec si talent cat pentru o lume intreaga

diaconta 1

02.03.2011, 20:26

ce bine arata si mie mi-e ciuda ca nu pot sa "povestesc" prercum Emi,poate doar dac-as relata in cifre

LUK 1

02.03.2011, 20:34

Tare bine arata..lasa Carmen ca de aia suntem diferiti..daca am fi toti la fel...fiecare e dosebit in felul lui

adasev12 1

02.03.2011, 20:45

La Ancuta 1

02.03.2011, 21:03

tare bine arata

kukibella 1

02.03.2011, 21:23

kamy 1

02.03.2011, 21:37

in orice fel gatita fasolea imi place

Lau 1

02.03.2011, 22:20

ce bine arata

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 00:20

daca e fasole e gustoasa

MotanLaOale 1

03.03.2011, 08:31

buna fasolea

DIANA B 1

03.03.2011, 12:51

interesanta caramelizarea

elena1988 1

03.03.2011, 17:50

ce frumoasa este fasolica si alba

tanyapatap 1

03.03.2011, 19:42

carmenvlad 1

04.03.2011, 05:52

Va multumesc pentru incurajari si aprecieri. Aici ma simt atat de bine. Parca sunt acasa. Regret, doar ca nu pot fi cu voi atat de mult pe cat mi-as dori si ca sunt retete pe care le scap din vedere cateodata. Dar stiu ca voi aveti multe de spus si totul de oferit si ma reantorc intotdeauna cu drag asupra tuturor retetelor.

divainbucatarie 1

04.03.2011, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]