Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de miry_1704 in Prajituri, 10 Oct 2013 | 24371 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.10.2013, 22:41

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

11.10.2013, 08:46

MIUTA 1

11.10.2013, 13:35

babi5 1

11.10.2013, 17:22

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:18

nr1_lilianne 1

12.10.2013, 18:25

Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.

miry_1704 1

25.10.2013, 10:57

Multumesc tuturor!!

miry_1704 1

25.10.2013, 10:59

Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..

Tabita _ 1

25.10.2013, 14:43

Bine ai venit!

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de budinca