Eclere

de luminita20_2006 in Prajituri, 25 Ian 2010 | 7770 vizualizari

COMENTARII (6)

nyana 1

25.01.2010, 21:59

yammyyyyyyy

Teo 1

25.01.2010, 22:07

Luminita, sa presupunem ca eu sunt incepatoare si vreau sa fac ecler;;trebuie sa-mi spui ca ,nu am voie sa deschid cuptorul in timpul coacerii, sa nu adaug galbenusurile decat atunci cand coca s-a racit complet ,altfel se oparesc si nu mai cresc;asta pt. ca am patit-o eu ,pe la inceput,am aruncat cateva compozitii intr-o noapte si abia pe la 4 dimineata am reusit; pt. ca imi plac tare mult nu am abandonat;arata bine eu le trec prin ciocolata; bravo!

liana_geicu 1

25.01.2010, 22:08

Sunt preferatele mele!Nu am mai mancat de muuuult facute in casa, mai ai? ca as vrea si eu sa gust

mihaelar63 1

25.01.2010, 23:29

arata minunat eu cred ca nu as reusi sa fac asa ceva , dar pot sa le maninc

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:46

eclerele au fost dintotdeauna prajiturile mele preferate...ale tale arata super bine

luminita20_2006 1

26.01.2010, 21:13

MULTUMESC FETELE....AM FACUT PT PRIMA DATA SI MI-AU IESIT DE MINUNE...CE E DREPRT AM ARUNCAT SI EU PRINA TAVA CA LE-AM SCOS CAM DEVREME DUPA 15 MIN...ASA SCRIA IN REVISTA...SI M-AMPRINS CA TREBUIE SA STEAMAI MULT IN REST TOTUL A MERS CA PE ROATE...AU CRESCUT F BINE...SI AM REPETAT RETETA DE 2 ORI CA MI-AU PLACUUT ENORM CUM AU IESIT.....IN PRIVINTA GALBENUSURILOR NU LE-AM PUNS CAND ERA COMPLET RACIT ALUATUL...ERA UN PIC CALDUT......SUCCES LA FACUT ECLERE ...DATA VIITOARE VA ASTEPT PE LAMINE LA O PORTIE DUBLA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat