Eclere

de RuxyRux in Prajituri, 5 Feb 2011 | 9664 vizualizari

COMENTARII (34)

mirela0911 1

06.02.2011, 19:43

super arata

kamy 1

06.02.2011, 23:26

praji mea preferata pe vremea lui ceau era savarina si eclerele nr.2 cele mai bune le-am mancat in timisoara...cu crema de ciocolata si glazura lucioasa(tip fondant)
nu o sa le uit niciodata

RuxyRux 1

06.02.2011, 23:27

Mirela, ma bucur ca iti plac

RuxyRux 1

06.02.2011, 23:27

Kamyyyy hay la Timisoara sa batem orasul la pas...sa gasim eclerele

kamy 1

06.02.2011, 23:30

ruxy...la anul ma duc sigur o gasesc chit ca au trecut vreo 20 de ani de atunci sau...poate n-o mai fi cofetaria

kamy 1

06.02.2011, 23:30

adica ...anul asta

RuxyRux 1

06.02.2011, 23:33

Sigur o gasesti....eu mi-am gasit cremesul pe care il serveam in Medias la o cofetarie in acelasi loc, cu acelasi gust dupa 15 ani...asa ca bafta

tanyapatap 1

06.02.2011, 23:55

adry88 1

04.07.2011, 21:20

placeeeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini rulouri de post, cu dovleac

de RODIMUR 8

ieri la 22:27

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Minieclere (reteta de cofetarie)