Dulceata de visine

de Merisor in Dulceata / Gem, 26 Iun 2014 | 3911 vizualizari

COMENTARII (60)

Angelina_Elena 1

26.06.2014, 17:22

O ador si imi place cum ne-ai prezentat-o!

Merisor 1

26.06.2014, 17:27

- Andreea - 1

26.06.2014, 17:34

Ce-mi place prezentarea... ...buna si dulceata

kukibella 1

26.06.2014, 17:47

Merisor 1

26.06.2014, 17:48

Andreea, e una din dulceturile mele favorite

Merisor 1

26.06.2014, 17:49

Kuki

reisnaor_2006 1

26.06.2014, 18:02

mi-ai luat-o inainte,felicitari

Lia_ 1

26.06.2014, 18:20

moaaamaaa ce prezentare regala bravo, Merisor!

se pare e salvator acest gelifiant pt acest an, deoarece fructele au mai multa zeama; cred ca va fi ok pt la iarna, chiar nu vad de ce ar lucra altfel decat zaharul obisnuit; te-ai uitat pe pachet ce contine in plus? ...o fi ceva pe baza de gelatina? .. chiar sunt curioasa ca sa stiu si interesata sa il folosesc la nevoie (la jeleuri din suc natural de exemplu)

Adele 1

26.06.2014, 18:21

Bya Ralu 1

26.06.2014, 18:23

mery scumpa un borcan sa il trimiti la la bv

mihaelar63 1

26.06.2014, 18:56

Cine-i harnic a terminat dulceata de visine

Merisor 1

26.06.2014, 19:11

Lia, da, m-am uitat pe pachet si contine agent de gelatinizare pectina si acidifiant acid citric )
Deci eu nu sunt adepta gelfixurilor si a altor asemenea ingrediente, dar de data aceasta am auzit multe persoane ca sunt multumite de acest zahar si am zis sa-l incerc si eu, dar doar de data aceasta.
In rest, vreau ca ceea ce fac in casa sa fie cat mai apropape de natural, zic asa cat mai aproape pentru ca nici zaharul nu-i natural la o adica )

Merisor 1

26.06.2014, 19:11

Bya, daaa, pun borcanul langa castraveciorii aia de acum doi ani )))

Merisor 1

26.06.2014, 19:12

Mihaela, asta-i de-abia inceputul

Merisor 1

26.06.2014, 19:12

Adele
Roxana

diaconta 1

26.06.2014, 19:12

Ce prezentare frumoasa
Sa stii ca se pastreaza foarte bine in timp ,cu zahar gelifiant.

Merisor 1

26.06.2014, 19:16

Merci, Dia!
Cred ca se pastreaza si imi place ca au ramas fructele, o parte din ele, mai tari.

diaconta 1

26.06.2014, 19:25

Mie imi place foarte mult

mamaieelena 1

26.06.2014, 19:42

Calinnicola1997 1

26.06.2014, 19:50

Yammy

Merisor 1

26.06.2014, 19:51

Eee, Calin, vrei dulceata?

Merisor 1

26.06.2014, 19:51

Elena

Panacris 1

26.06.2014, 20:05

Merisor 1

26.06.2014, 20:05

Lavinia 1

26.06.2014, 20:15

cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine