Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Dulceata / Gem, 25 Sep 2010 | 9513 vizualizari
Rocsi 1
super..nu stiam de chestia cu bicarbonatul..bine de retinut
Ina 1
nici eu nu stiam
mamaie_mica 1
delicatesa ce sa mai
lili 1
are un gust deosebit, o sa mai fac o tura de dulceata..caci au iesit doar 4 borcane
diaconta 1
bravo Lili,chiar nu stiam ca se poate prepara asa,eu am primit de la nasa de la Cluj un borcanel
oblesniucviorica 1
am sa incerc ( cu bicrbonat ) multam fain...
diaconta, viorica
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
pe 23.10 la 10:34
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
oanapl
MotanLaOale
vasimur
SashaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabytza27 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!