Drob de miel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 6536 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

27.04.2011, 14:40

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:51

Cris2711 1

27.04.2011, 17:29

adry88 1

03.06.2011, 15:29

deyutzky 1

17.04.2012, 00:15

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.04.2012, 05:46

Sidy 1

17.04.2012, 07:04

Tn singur fir de ceapa verde si unul de usturoi???
Nu e putin la atata compozitie ?

dorin 1

17.04.2012, 09:12

an drob nu se pune salanina!!!!!!!!!!si daca ai ceapa verde nu vad rostul celei albe?????

diaconta 1

17.04.2012, 09:23

Hristos a Inviat!!!!
Daca-i reteta mamei,sunt convinsa ca-i foarte buna
asa are si mama reteta ei.
cativa ani am incercat sa facem cum am mai auzit pe la altii si nu ne-a reusit.anul asta a zis mama "fac asa cum stiu eu dintotdeauna" si s-a dovedit ca avea dreptate,am avut din nou pe masa un drob foarte bun

kukibella 1

17.04.2012, 11:35

Panacris 1

17.04.2012, 15:02

Arata bine drobul tau, dar sunt de acord cu Dorin,fara slanina in drob, eventual se poate pune putina carne mai grasa (de pe gat) fiarta de miel, si multa verdeata (ceapa, usturoi si marar proaspat)!

elucubratiiculinare 1

17.04.2012, 16:17

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pasare