Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4806 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

21.09.2010, 22:20

Bun venit printre cei mai de gasca bucatarasi

La Ancuta 1

21.09.2010, 22:32

Bine ai venit lacrimioara. 5 furculite pentru reteta ta

diaconta 1

21.09.2010, 22:33

buna ideea cu taiatul "pe lung" economisesti timp

Rocsi 1

21.09.2010, 22:56

bun venit,,,,sunt foarte buni

silvi0ara 1

21.09.2010, 23:00

Bun sosit.

ela 1

21.09.2010, 23:25

bun venit....si la cat mai multe retete..

jolygina 1

21.09.2010, 23:41

deliciosiii

nadina73 1

21.09.2010, 23:51

vreau si de aici ,super buni imi plac tare mult si cu usturoisuper buni deci 5 furcu

izulika 1

22.09.2010, 08:34

pffff n-am mai mancat de mult,eu mancam si vinete facute tot asa ..si bineinteles cu musdei

Ina 1

22.09.2010, 08:48

Bun venit! Vin si eu la o portie, dar imi faci un mujdei cu putin helas

Corinuta 1

26.09.2010, 00:07

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:51

multumesc fetelor si eu ma bucur ca sant aici

nadina73 1

29.09.2010, 01:38

jolygina 1

29.09.2010, 01:47

daca dai si un mujdei de usturio ma mai bag si eu la o portie

adry88 1

30.05.2011, 20:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]