Desert prajitura negresa

de Irina in Prajituri, 6 Noi 2013 | 122373 vizualizari

COMENTARII (59)

Irina 1

12.11.2013, 10:34

Teo

Irina 1

12.11.2013, 10:37

Ruxy

Pushaa 1

12.03.2014, 13:06

miha22 1

21.05.2014, 12:05

ce smantana ai folosit pt glazura ??
lichida, dulce sau normala ?? si cu cata grasime ??

Irina 1

21.05.2014, 15:57

miha22, de obicei folosesc ce smantana am in casa, nu tin cont ca e cu 10% grasime sau mai mult...si cat se poate de normala.

reisnaor_2006 1

24.11.2014, 07:54

munteanu_olimpia 1

22.01.2015, 12:44

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

monik80 1

14.03.2015, 20:06

Delicios

Rahela Velicu 1

11.02.2016, 11:56

Cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu bilute de branza si cocos