Desert prajitura cu nuci caramelizate

de MyCookingLife in Prajituri, 13 Feb 2012 | 510086 vizualizari

COMENTARII (239)

MyCookingLife 1

03.09.2012, 02:31

Multumesc!

mary_29 1

06.09.2012, 20:17

arata foarte bine.cred ca e tare gustoasa.felicitari.

olivee 1

14.09.2012, 10:11

ioi ce bine arata vrea si eu

CatalinaClinci 1

22.09.2012, 15:23

am incercat sa o fac si eu azi dar nu mi-a iesit blatul e posibil sa mai fie vrun ingredient lipsa.

corina241 1

25.09.2012, 13:55

Catalina,incearca reteta lui Miha,este minunata eu am facut-o azi si o voi posta in cursul zilei

Miha 1

25.09.2012, 14:52

ralu_river 1

01.11.2012, 12:29

superba !

angely_ad 1

03.11.2012, 12:27

sa stiti ca am facit si eu aceasta torta minunata,chiar de ziua mea, a iesit de minune asa ca cine se teme ca nu le iese, ca blatul tre sa contina faina in compozitie(prostii) reteta este completa si daca o urmezi la fix cu ingredientele, iese super faina!!! apropo de coacerea blatului 180 de grade timp de 20-25 min!!
Succes celor care vor saincerce reteta! sa stiti ca iese, numai sa puneti suflet

scortisoara 1

05.11.2012, 20:44

mamaa ce bunaciune ai tu aici! arata minunat! ce buna trebuie sa fie!

Toamna07 1

09.11.2012, 17:46

Doamneee ,cum arata!
Belea!
Bravo!

jolygina 1

16.12.2012, 14:16

as incerca-o si eu de craciun ca tare bine arata

lety 1

20.12.2012, 17:44

Arata super si as vrea sa o incerc dar nu ma convinge blatul; nu ii lipseste nimic?nu are deloc faina

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:09

walmar 1

20.12.2012, 20:24

o prajitura "Apocalipsa" nu aveti?maine este 21!

karinna 1

21.12.2012, 08:02

Lipseste faina din reteta pentru blat !

Sidy 1

22.12.2012, 07:46

"...Nu se pune faina – este un blat din bezea...."
asa scrie pe blogul ei !!!
Trebuie sa fie tare buna

cati 1

22.12.2012, 11:47

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:15

angely_ad: Ma bucur daca ti-a iesit! Am facut-o si eu aseara pentru Craciun! Din nou, pentru a nu stiu cata oara, fara sa fie nimic in neregula!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

In blat nu se pune faina! Sa pui faina, inseamna sa schimbi gustul si consistenta blatului - iese ccu totul alta prajitura! Dar chiar nu ati mai facut sau macar auzit pana acum de blat de bezea?! Sunt atatea sortimente de prajituri care au blaturi asemanatoare! Inca o data, folositi ingrediente de calitate (unt foarte gras 80%), urmati pasii(foc mic la coacerea blatului) si cu siguranta iese! O fi ea o prajitura mai pretentioasa, insa mie mi-e iesit de fiecare data! Cine a reusit-o, stie despre ce vorbesc!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

Este nevoie de putina atentie - asta-i tot!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:23

Eu am refacut-o aseara - pentru Craciun! Bineinteles ca a iesit! Nu am postat nici o reteta fara sa fi iesit! Doar nu fac rau gratuit nimanui!

Ade200 1

23.12.2012, 15:09

Una din preferatele mele. Blatul cu albuş şi nucă e cel mai fin.

anairit 1

23.12.2012, 20:58

am o intrebare:la blat nu se pune praf de copt?

D_K 1

24.12.2012, 02:41

Dar cum se taie blatul, fasii pe lungime si iese praji mai ingusta?

MyCookingLife 1

24.12.2012, 03:00

Nu se pune praf de copt in blat.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura regina noptii