Rodica dar am zis si in introducere, ca desi prefer preparatele traditionale de sarbatori si nu sofisticariile, totusi de aceasta data am ales ceva mai altfe, sofisticat, daca pot zice asa. Eu cred ca m-am exprimat cum trebuie sau poate e doar parerea mea!
Simona, mie imi place sa aiba mereu o fasie de aluat, nu prea imi place sa mananc branza goala. Insa asta, a fost de top. S-a terminat din prima zi de Paste!
Da, Rocsi, ai dreptate, ai explicat clar, dar eu eram nerăbdătoare să aflu ingredientele, dat fiind faptul că ai scris că este fără zahăr, așa că am ”sărit” peste restul explicațiilor... Scuze! Sper că nu te-ai supărat, nu era o observație negativă, ci doar am scris că mi s-a părut chiar sofisticată (ceea ce nu este rău!) și ai văzut că am aplaudat de la început...!
Rodica, nu m-am suparat, sincer! Doar ca nu stiam ce este neclar, ca eu am incercat sa explic exact, sa nu duc lumea in eroare, ca nu e genul meu. Asta nu intelegeam, atat, dar stiu ca nu ai zis cu rautate!