Desert cu bostan "Soarele"

de anisoara in Dulciuri, 27 Ian 2010 | 9135 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

28.01.2010, 22:05

Anisoara ,nu inteleg bine ...primul ingredient

anisoara 1

28.01.2010, 22:51

Teo, la noi se spune bostan , dar la voi poate se spune dovleac , pepene galben. Nu stiu cum. Ma uit la vre-o foto si voi pune-o mine

ela 1

28.01.2010, 23:11

ESTE VORBA DE DOVLEAC,mai TEO

ela 1

28.01.2010, 23:13

dar in reteta Anisoarei se pare ca bostan inseamna pepene galben desi la noi bostan inseamna dovleac

Teo 1

28.01.2010, 23:34

dovleacul e DOVLEAC ,bostan cu pepeni ,e locul unde se cultiva pepeni;daca ma uit mai bine ,vad pepene galben,asa-i?

Teo 1

28.01.2010, 23:35

in zona mea asa se spune;

ela 1

28.01.2010, 23:39

nu,la dovleac i se spune bostan,mie unii imi cer sa le dau seminte de bostan,adica de dovleac cand vin sa cumpere de la magazin

ela 1

28.01.2010, 23:40

imi plac la nebunie aranjamentele Anisoarei,asta da imaginatie

ANCA 1

29.01.2010, 11:41

arata super, si eu stiu ca dovleac=bostan, pepenele e pepene..de pomusoare uscate chiar nu am auzit, ce-or fi?..oricum suna minunat desertul asta!!

anisoara 1

29.01.2010, 22:12

Buna seara la toti! Bostan-dovleac asa se cheama in diferite regiuni , principalul ca am inteles despre ce leguma foarte mare este vorba. Eu am scris in receta , ca se poate prepara din bostan, dar trebuie sa-l prajiti, sau din pepene galben in forma proaspata. La noi la pepene galben se zice zamoc.
Pomusoare uscate sunt la gust ca stafidelede culoare inchisa sau deschisa, dar am avut in vedere, si zmeura uscata, coacaza uscata,bobite de struguri uscate... credca ma-ti inteles. asa-i la inceput, e greu, pina se porneste roata. Va multumesc pt tot si Va

Oana 1

29.01.2010, 23:07

Chiar arata super si sigur e bunnnnn

anisoara 1

30.01.2010, 00:47

Oana e bun si foarte sanatos...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac