Dal Shorva- supa de linte indiana

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 10120 vizualizari

COMENTARII (8)

PapaBun 1

09.01.2010, 18:07

Ce coincidenta, tocmai mi-am procurat azi o punguta de 300 de grame de linte rosie.
Condimentele de mai sus le am direct de la una dintre mamele lor, adica din Maroc, asa ca.......cred ca ma voi pune la treaba .
Ca tot voiam sa caut niste retete.

Brindusa 1

09.01.2010, 18:43

Spor la treaba. Eu am folosit mustar negru, dar si cu cel alb merge bine reteta.

Brindusa 1

09.01.2010, 18:46

aaa si inca ceva PapaBun: cred ca pe acolo pe la tine gasesti frunze de curry. Astea se lasa in mancare pana la sfarsit, nu se scot ca frunzele de dafin.

rivka 1

10.01.2010, 04:25

super buna, am cautat pe net si bine ai facut ca ai inlocuit cu frunze de dafin asa am gasit ca daca nu se gasesc frunze de curry (nici nu stiam ca exista o sa le caut si eu acum de curiozitate) se pot inlocui cu dafin.
la atatea condimente cred ca e fff condimentata, buna...

Adinuta 1

19.01.2010, 03:20

eu abia acum am vazut reteta. Si eu niste curry si curcuma din India, sunt super incantata de ele, de-abia astept sa fac reteta asta

Brindusa 1

19.01.2010, 15:26

@ Adinuta: o sa te lingi pe degete

Adinuta 1

19.01.2010, 16:08

Eu acum observ ca am cam mancat din cuvinte in celalat comentariu al meu s-o punem pe seama poftei de supa

Brindusa 1

19.01.2010, 17:02

nu-ti face probleme, am inteles despre ce e vorba

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu pui