Cum se prepara salata de Icre proaspete de crap reteta simpla si gustoasa

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 18436 vizualizari

COMENTARII (11)

Sylvia 1

10.11.2010, 12:19

Superba rettata tare imi plac

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 12:48

si eu cam tot asa le fac si ies grozav de bune......................deja m-am servit.........sunt delicioase.....................

Corinuta 1

10.11.2010, 12:50

o singura data am facut...............la insistentele lu' barbatu-miu dar sunt convinsa ca-s bune si las furcule........si cred c-as gusta o feliuta!

ionix 1

10.11.2010, 13:14

eu n-am facut pana acum... mama facea mereu inainte... buuune

Ina 1

10.11.2010, 13:16

Lafel le prepar si eu! Iar painea inmuiata in apa/lapte le ajuta si sa nu se taie

La Ancuta 1

10.11.2010, 15:10

ce bune sunt

Corinuta 1

10.11.2010, 16:31

mai fetelor, eu am facut cu gris nu cu paine, poate ca d-aia nu mi-o fi placut

Laly 1

10.11.2010, 21:48

Si eu vreau o feliuta

silvi0ara 1

12.11.2010, 12:31

Corina,se spune ca ele se fac fara adaos de nimic,dar mie imi place sa pun putina paine.Cu gris nu am incercat niciodata.

nadina73 1

14.11.2010, 11:29

am furat 2 si las 5f

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu chimen si parmezan