Cum se face piure de cartofi

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 20 Apr 2017 | 16601 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

20.04.2017, 18:13

bunnn

Merisor 1

20.04.2017, 18:44

Bune sfaturi, multumim!

MotanLaOale 1

20.04.2017, 18:45

Gherca Daniela 1

20.04.2017, 18:50

Rocsi 1

20.04.2017, 21:43

Eu sunt fana piure de cartofi. Il prefer pe cel facut cu zdrobitorul!

dantes 1

22.04.2017, 06:30

MarcelaBratila 1

23.04.2017, 11:21

reteta piure : cartofi albi taiati felii de un centimetru grosime (daca ii tai cubulete mici absorb mai mult din apa si la pasat devin cleiosi ),pune apa clocotita peste cartofi si ii fierbi 10- 15 min (daca ii fierbi 30 min distrugi toate componentele nutritive ) si ii scurgi imediatca altfel se imbiba cu apa si...cleiosi, da ? 50 de grame de unt ajung daca nu vrei sa te hranesti cu bombe calorice , iar lapte pune cate putin, cat iti place . si da, foloseste pasatorul !

tina58 1

25.04.2017, 19:47

Marcela Bratila, cartofii se pun intotdeauna la fiert in apa rece cu sare, nu se pune apa clocotita peste cartofi - intreaba orice bucatar- si nu conteaza daca sunt felii sau cuburi pentru ca, daca nu sunt taiati prea mari, ei fierb in 20 min, conteaza faptul ca trebuie scursa apa imediat iar untul si laptele se pun dupa gustul fiecaruia chit ca bucatarii recomanda o anumita cantitate. SI ceea ce este cel mai important si ai spus-o si tu, este ca piureul se face cu zdrobitorul de cartofi si apoi cu o lingura de lemn in niciun caz cu mixerul sau blenderul pentru ca devine cleios.

Xandrinne 1

26.04.2017, 12:41

Gheorghita_T 1

06.05.2018, 15:14

Foarte utile sfaturile, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă