Cremsnit II

de Criss in Prajituri, 31 Ian 2014 | 16549 vizualizari

COMENTARII (39)

Valclaudia 1

31.01.2014, 06:23

ce bunatate!

Ina 1

31.01.2014, 06:26

waw, ce bunatate, la ora asta!

portiadelumina 1

31.01.2014, 07:10

Dublu wow, că simplu a spus Ina Adică e una din prăjiturile mele preferate. Bun!

dantes 1

31.01.2014, 08:00

delicios

Merisor 1

31.01.2014, 08:28

Cat de bun si reusit este!

MotanLaOale 1

31.01.2014, 08:29

buna buna

anca_rm 1

31.01.2014, 08:31

cat de bunnnnn

simona72 1

31.01.2014, 08:47

Tare buna si ti-a iesit super!!

Criss 1

31.01.2014, 08:58

Multumesc mult.

Criss 1

31.01.2014, 08:58

Adevarul e ca reteta de foietaj de la Ruxi e perfecta.

deyutzky 1

31.01.2014, 09:55

am si eu la favorite reteta de foietaj de la Ruxy cred ca o sa incerc si eu acest cremsnit!

Bunica 1

31.01.2014, 09:57

O prajitura care nu poate fi refuzata!

AIRAM62 1

31.01.2014, 10:31

Pt crema inlocuiti faina cu amidon si nu trebuie gelatina

Florentina_Cristina 1

31.01.2014, 10:51

wow minunat foarte bun

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 11:52

Criss 1

31.01.2014, 11:54

Multumesc dragelor.

Criss 1

31.01.2014, 11:56

Multumesc AIRAM 62, am sa mai incerc si alte variante.

Constelatialeu 1

31.01.2014, 12:04

Lau 1

31.01.2014, 12:04

ce pofta mi-ai facut

MonaMimi 1

31.01.2014, 12:05

Criss 1

31.01.2014, 12:53

babi5 1

31.01.2014, 13:07

Pushaa 1

31.01.2014, 13:08

bine mai arata!!!

RuxyRux 1

31.01.2014, 13:18

Minunat! Eu abia l-am terminat aseara....hai sa iti dau reteta mea de crema mie mi se pare perfecta... 10 galbenusuri, 10 linguri de zahar, 5 plicuri zahar vanilat, 5 linguri amidon, 3 linguri faina, 1 l si jumatate lapte, 100 gr unt....laptele il pui la foc cu vanilia, galbenusurile le amesteci cu zaharul, faina si amidonul,plus o cana de lapte din amestec sa nu fie fierbinte doar caldut...amesteci bine sa nu faca cocoloase, torni apoi toata compozitia in laptele fierbinte si cu un tel amesteci repede si vartos...lasi in jur de 7 min pe foc mic si gata. Pui untul amesteci sa se topeasca si asta e crema... Eu sunt tare incantata de ea....daca ti se pare prea dulce pentru gustul tau reduci zaharul.. Te pup cu drag scumpo!

Panacris 1

31.01.2014, 13:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremes cu frisca