Cozonac cu aluat oparit

de Nadyne in Dulciuri, 27 Oct 2016 | 54924 vizualizari

COMENTARII (18)

Adele 1

27.10.2016, 20:38

Ce dolofani si frumosi

Rocsi 1

27.10.2016, 20:43

Cat de frumosi ti-au iesit. Bravo!

MotanLaOale 1

27.10.2016, 20:45

Bya Ralu 1

27.10.2016, 20:53

bunnn

Lau 1

27.10.2016, 21:17

diaconta 1

27.10.2016, 21:29

Cred ca-i o reteta tare buna pentru ca au iesit asa frumosi Bravo

delia64 1

27.10.2016, 21:52

RuxyRux 1

27.10.2016, 22:17

Wow! Arata minunat!

Corinuta 1

27.10.2016, 22:20

Frumos!

CameliaR 1

27.10.2016, 22:46

Wooow, Wooow, ce pufosenie1

deyutzky 1

27.10.2016, 23:20

Perfect!!!

Nadyne 1

28.10.2016, 06:37

Multumesc, dragilor!

mirela0911 1

28.10.2016, 06:38

Ce dolofani si pufosi!

Constelatialeu 1

28.10.2016, 18:01

Cat de bine arata ! Sa-mi trimiti unul , dar sa fie cald...

Nadyne 1

30.10.2016, 00:04

S-a facut, Clementina!

Ksenya 1

31.10.2016, 10:34

ti-au iesit foarte frumosi!Sunt curioasa cum arata si o felie

Dragomir 1

01.12.2016, 09:25

Buna ziua si La multi ani!!! multumesc pentru reteta,l-am facut si eu si a iesit minunat,sincer nu ma asteptam am mai incercat si alte retete si nu mi-a iesi,dar acesta ffff bunnnn.

VI 1

13.12.2022, 10:03

Buna! Untul se pune tot de la inceput?! Stiam ca se pune treptat! In reteta asta vad ca laptele se pune treptat! Felicitari pentru rezultat si astept raspuns! Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macinici, reteta de mucenici muntenesti si moldovenesti