Covrigi cu mac si susan

de GeorgiaA in Piine, 11 Mar 2014 | 11349 vizualizari

COMENTARII (40)

Valclaudia 1

12.03.2014, 06:39

Buna dimineata! Vreau si eu!

deyutzky 1

12.03.2014, 06:56

woooww...ce bine arata!! i-am pus la favorite

botcrina 1

12.03.2014, 07:51

tiby 1

12.03.2014, 08:39

merg la fix dimineata...

Panacris 1

12.03.2014, 08:39

Super!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:23

Multumesc mult, dragilor!

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:27

Tare-s faini!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:30

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

simonacallas 1

12.03.2014, 13:25

Stiam ca se oparesc, pentru ca la noi in cartier e o simigerie cu un perete din sticla prin care se poate vedea tot procesul de fabricatie, dar nu stiam de bicarbonat. Multumesc. Covrigii arata minunat si mie imi plac cu orice garnitura - mac, susan, sare, chimen - sa fie primiti Brava!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 15:51

Simona, eu neavand unde sa vad nu stiam despre acest proces de fabricatie, am aflat ulterior, oricum ma bucur de acesti covrigi, sunt foarte faini.
Multumesc mult dragelor!

Rocsi 1

12.03.2014, 20:50

Vreau si euuuuu

GeorgiaA 1

12.03.2014, 23:16

Esti invitata mea!

Micutza Luana 1

13.03.2014, 17:46

ce faini sunt

GeorgiaA 1

13.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi - Bretzel