Cotlet de vita la tava

de Ela68 in Vita, 3 Oct 2012 | 9960 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

03.10.2012, 10:59

super arata

Ela68 1

03.10.2012, 11:02

Un singur lucru nu inteleg. Poza, la origini este foarte clara. Nu stiu de ce atunci cand o incarc este atat de stearsa.

Cris2711 1

03.10.2012, 11:11

Poza pare marita,le las pe fete sa iti explice ce este de facut,ele se exprima mai bine

Ela68 1

03.10.2012, 11:14

Multumesc, astept cu interes. Poza de fapt, e micsorata, caci are 7 MB originalul.

Cris2711 1

03.10.2012, 11:18

Ela de tine da,dar apoi poza principala este din nou marita,putina rabdare si sunt convinsa ca o sa iti sara fetele in ajutorio sunt plecata de 11 ani si mie greu sa iti explic tie ce e de facut

Cris2711 1

03.10.2012, 11:20

intreaba pe Gaby sau pe Miha

Ela68 1

03.10.2012, 11:21

Eu sunt aici de 40 si tot nu stiu ce am de facut
Le intreb, danke !

Cris2711 1

03.10.2012, 11:25

Ela sunt amandoua fete faine si te vor ajuta cu siguranta,vad ca le ai la prietene pe amandouace draguta esti))

kukibella 1

03.10.2012, 14:28

Lau 1

03.10.2012, 15:12

vin la masa

laura_n 1

03.10.2012, 15:12

yummy, apetisant rau

MotanLaOale 1

03.10.2012, 16:37

Ela68 1

03.10.2012, 17:07

Ma bucur ca va place !

Bya Ralu 1

03.10.2012, 17:28

vreau si eu

gaby_gabytza 1

03.10.2012, 17:57

tentant si desigur gustos

Rocsi 1

03.10.2012, 21:33

Sim0na 1

03.10.2012, 21:49

Tare aromat trebuie sa fie..

Ela68 1

03.10.2012, 22:08

Intre timp am primit un vas pyroflam cu capac si gatesc carnea de vita la el.
Iese o minune, carnea devine foarte moale si suculenta. Se simt bine si aromele.

adry88 1

04.10.2012, 10:47

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sunday Roast Englezesc