Condiment universal din ierburi uscate (pregătit acasă)

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2015 | 4490 vizualizari

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

29.11.2015, 17:05

faina treaba! Bravoo!!

Zamfira 1

29.11.2015, 17:06

Multumesc Claudia!

Bya Ralu 1

29.11.2015, 17:15

super

Zamfira 1

29.11.2015, 17:17

Bya

Adele 1

29.11.2015, 17:18

Bravo ai facut ceva fain

Zamfira 1

29.11.2015, 17:20

Adele

MotanLaOale 1

29.11.2015, 17:36

Constelatialeu 1

29.11.2015, 17:53

Te-ai apucat de ierburi...

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Motan

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Cleme ierburile sunt bune daca nu le fumezi ))))

mirela0911 1

29.11.2015, 18:02

Bune condimentele astea!

Zamfira 1

29.11.2015, 18:11

Mirela

MOKUSKA 1

29.11.2015, 18:44

Rocsi 1

29.11.2015, 19:06

Un amestec fain!

CameliaR 1

29.11.2015, 19:50

Zamfira 1

30.11.2015, 10:32

Multumesc fetelor!!!!

miki_a 1

30.11.2015, 13:18

Nu sunt adepta plicurilor (de nici un fel)! Foarte buna sugestia ta !

Zamfira 1

30.11.2015, 13:38

Multumesc Ela. In reteta ma refer strict la acele condimente care au destinatii fixe, gen: pentru carne de porc, pentru gratar, pentru sarmale...asa ceva sigur e sare colorata. Multumesc pentru apreciere!!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:14

Zamfira 1

03.12.2015, 17:27

Gicuta

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume mexicane