Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat

de Sorinnaa in Dulciuri, 7 Ian 2014 | 26190 vizualizari

COMENTARII (9)

Cris2711 1

07.01.2014, 19:28

Fain au iesit!

Ela68 1

07.01.2014, 19:47

foarte bune ! asteptam sa le umpli

Bunica 1

07.01.2014, 19:52

Si dupa ce le umpli sa arunci cu ele in noi........ca nu ne suparam sa fim batuti cu eclere))

Sorinnaa 1

07.01.2014, 20:03

Bunica, cu cea mai mare placere.

- Andreea - 1

08.01.2014, 07:25

Ador eclereleeeeeeeeeeeee

MotanLaOale 1

08.01.2014, 08:26

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:20

ce tb sa fac sa nu se mai lase dupa ce le scot din cuptor?ele cresc frumos dar cand le scot se lasa...

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:21

Sorinnaa 1

07.02.2014, 20:40

mihaela, nu trebuie sa deschizi usa la cuptor cand ele se coc sau nu este faina buna. eu am folosit boromir 000 si am mai incercat si 650 si de fiecare data ies excelent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere