Ciorba radauteana

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 6319 vizualizari

COMENTARII (14)

nadina73 1

07.05.2010, 00:57

mai multe poze danuta ca e prea claraoricum dau nota

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:33

ms nadina, n-am mai multe poze ca eram in graba mare

gaby_duceag 1

07.05.2010, 08:38

dandanutza,incearca in amestecul de ou cu smantana(dar atentie,nu oua ci numai galbenusurile cum ai scris si tu-multi pun oul cu totul),pune si 2linguri faina,apoi incorporeaza usor ,tot cu oala trasa de pe foc(nu pe jos),amestecand cu o furculita la suprafata ciorbei.pt culoare,caleste putin morov ras in 2-3linguri ulei

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:52

da gaby, doar galbenusurile trebuiesc puse, nu stiam asta cu faina, dar nu se ingroasa daca pun faina?

gaby_duceag 1

07.05.2010, 09:10

dana,eu cand fac ciorba asta,o fac intr-o oala de 6l,deci 2linguri de faina nu fac decat sa-i dea consistenta diferita fata de ciorbele obisnuite,asa cum am papat in retaurante

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 09:19

bagam la bibilica gaby

silvi0ara 1

07.05.2010, 10:09

O bunatate,si mie imi place sa o fac des.

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:21

asa este sivioara, este o bunatate, eu abia acum am facut-opt prima oara, de mult o aveam in plan insa am uitat, eu sunt innebunita dupa ciorba de burta, dar sotul meu nu manaca si ca sa fac doar pt mine, nu prea imi vine, dar cu ciorba asta l-am facut si pe sotul meu sa manance, asa ca o voi face mereu

epurasha2bb 1

07.05.2010, 10:27

e foarte buna, am facut si eu!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:29

nadina73 1

07.05.2010, 15:19

mai ai

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:03

nadina, s-a terminat in aceeasi zi, dar trebuie sa mai fac una zilele astea ca tare buna a mai fost

Teo 1

09.05.2010, 21:53

daca o repeti , tine cont si de mine !

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 22:08

o sa tin teo, chiar o sa o repet ca mi-a placut la nebunie, si o sa te invit la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan