Ciorba hutulilor

de Ksenya in Ciorbe, 20 Aug 2015 | 4866 vizualizari

COMENTARII (22)

Gicuta 1

20.08.2015, 15:46

Tare buna! Mi-ai facut o pofta....

Ksenya 1

20.08.2015, 15:48

Gicuta ,era ultima varza murata...

- Andreea - 1

20.08.2015, 15:58

Nu am mancat niciodata dar cred ca este tare buna

Bya Ralu 1

20.08.2015, 16:08

vin la o portie

simona72 1

20.08.2015, 16:08

Originala reteta! am cautat despre hutuli pe google...

Ksenya 1

20.08.2015, 16:13

Simona, iti dau un link ,cand vei avea timp...

Ksenya 1

20.08.2015, 16:14

Multumesc fetelor de trecere

simona72 1

20.08.2015, 16:18

Am citit deja,multumesc!

miki_a 1

20.08.2015, 16:20

Intr-adevar o ciorbita cu adevarata istorie!

reisnaor_2006 1

20.08.2015, 16:34

bunaaaaaaaaa

Ksenya 1

20.08.2015, 16:41

Ela

Ksenya 1

20.08.2015, 16:42

reisnaor,

Panacris 1

20.08.2015, 17:36

Andra_Constantinescu 1

20.08.2015, 20:32

Buna!

Catalina L 1

20.08.2015, 21:41

Gherca Daniela 1

20.08.2015, 22:19

-Licurici- 1

21.08.2015, 08:56

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:09

Ksenya 1

21.08.2015, 09:22

Multumesc de popas!

RuxyRux 1

26.08.2015, 23:29

Cred ca este extraordinara!

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:20

E ff buna, ca toate ciorbele cu varza murata! Am facut si cu carne de vita, si cu afumatura; prima data cu crupe de arpacas, apoi inca de 2 ori cu mei. Usturoiul pus la urma ii da o savoare deosebita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta