Ciorba de vitel cu galuscute

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Noi 2015 | 3651 vizualizari

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

27.11.2015, 21:17

Asta-i vitelul de la poarta noua?

mihaelar63 1

27.11.2015, 21:18

Asta e cel de la poarta veche . Cel de la poarta noua da din picior si soseste proaspat sambata

RuxyRux 1

27.11.2015, 21:23

Cu galuscute ...ce frumos a sunat asta ...arata incredibil! Desi nu pap..apreciez.... ca tare bine gatesti scumpo!

Constelatialeu 1

27.11.2015, 21:25

Ce bogatane esti, ai si nou si vechi...ma mut la tine..

Zamfira 1

27.11.2015, 21:31

Super!!!!!!!!! Tare buna ai facut-o, imi place, nu as refuza o portie mai mare!!!!

delia64 1

27.11.2015, 21:35

Bunatateee !!!

Bya Ralu 1

27.11.2015, 21:36

buna :_bd

Merisor 1

27.11.2015, 21:44

Si vitelu'mi place si galuscutele

MotanLaOale 1

27.11.2015, 21:46

buna buna

Rocsi 1

27.11.2015, 21:59

Uite ca ai gasit si o reteta de ciorbita pentru astazi

CameliaR 1

27.11.2015, 22:47

Aiii, ce bunatate de cirbita!

Rita Ilies 1

27.11.2015, 23:08

Ooooo, din asta și io vreau.

miki_a 1

28.11.2015, 00:55

Buna Ciorbita! Trebuie sa recunosc ca nu am mancat niciodata galuscute din faina, dar cred ca sunt tare bune!

Catalina L 1

02.12.2015, 14:44

top, extra..

Gicuta 1

03.12.2015, 09:43

Imi plac galustile din faina, eu de regula le folosesc in sosuri dar am sa le incerc si in ciorbe.

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:01

Gicuta , de regula in ciorbe cu smantana le folosesc . De data aceasata am incercat si ina aceasta si mi-a placut mult

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:03

Ela galuscutele de faina se folosesc in paprocas sau mancare de mazare scazuta cu ingroseala de lapte sau smantana . Sincer eu am mancat prima data iin supa intr-una preparata la restaurant , ii spunea supa poloneza cu mazare .Ne place si am repetat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare (de post)