Ciorba de somon

de Bunica in Ciorbe, 13 Dec 2015 | 5291 vizualizari

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

13.12.2015, 13:44

vin si eu la o portie ca tare imi este foame!

Adele 1

13.12.2015, 13:46

Eu una nu servesc

portiadelumina 1

13.12.2015, 13:52

Borş, numai bun de mâncat cu mămăligă şi-un ardei iute. Ahhh, ce poftă-mi e acum.

Gherca Daniela 1

13.12.2015, 13:58

-Licurici- 1

13.12.2015, 13:59

Ce bunatate! As servi si eu o portie!

deyutzky 1

13.12.2015, 14:00

like!

Bunica 1

13.12.2015, 14:06

Ardei am avut,dar mămăligă ba!))

portiadelumina 1

13.12.2015, 14:13

Fără mămăligă? Vai, dar borşul de peşte, rece, e bun cu o mămăligă din aia care te frice la buricele degetelor. Şi dacă-i şi un pic răscoaptă, apăi... .

delia64 1

13.12.2015, 14:41

Constelatialeu 1

13.12.2015, 14:52

Ai dat-o pe ciorbe?

CameliaR 1

13.12.2015, 15:20

Buuna ciorbica!

MotanLaOale 1

13.12.2015, 15:21

buna buna

Ksenya 1

13.12.2015, 18:05

ce bine arata....

mirela0911 1

13.12.2015, 18:06

Nu am mancat niciodata, as degusta un pic, doar un pic, sa vad cum e!

Bunica 1

13.12.2015, 19:02

Mirela ,eu zic să te grăbești)))

MOKUSKA 1

13.12.2015, 20:28

Bya Ralu 1

13.12.2015, 20:57

buna ciorba

Merisor 1

13.12.2015, 21:12

Buniiii, daca vedeam mai devreme veneam la masa

Catalina L 1

13.12.2015, 21:22

excelenta

Gicuta 1

14.12.2015, 09:00

O bunatate de ciorbita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fidea