Ciorba de pui a la grec

de gaby_duceag in Ciorbe, 11 Mai 2010 | 22045 vizualizari

COMENTARII (43)

Sylvia 1

11.05.2010, 15:23

Minunata, 5 furculite, e una din ciorbele mele preferate.

gaby_duceag 1

11.05.2010, 15:24

multumesc Sylvia. si mie-mi place tare

lia maria 1

11.05.2010, 15:26

asa e foarte gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 15:33

ce tare...si eu tot asta o am pe foc, dar nu o maipot posta ca o am deja...arata super

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 16:11

foarte buna , imi place tare mult....................vin cu furculitele ca linguri de unde

madi_marin 1

11.05.2010, 16:42

super arata.... imi place la nebunie....

madi_marin 1

11.05.2010, 18:53

o sa fac si eu in week-end ca am musafiri la masa....

gaby_duceag 1

11.05.2010, 18:55

spor madutzo.pune si o lingurita de amidon in smantana.

Rocsi 1

11.05.2010, 19:48

arat super..numai k eu fara pu as face k am o oroare knd vad oua in ciorba nu stiu de ce ...dar

madi_marin 1

11.05.2010, 19:58

gaby...multumesc pentru pont....

rivka 1

12.05.2010, 09:04

vai ce bine arata!

gaby_duceag 1

12.05.2010, 09:53

rivka,e bunaaaaa.merita incercata,crede-ma

nadina73 1

13.05.2010, 01:39

super buna sa o fac si eu e grozava imi place mult ,super 5 furculite(linguri)

irina_nico 1

26.05.2010, 11:08

sunt noua in ale bucatariei si gresesc mereu...am incercat ciorbita dar cred ca am gresit putin....la sfarsit am oprit focul si am adaugat galbenusul cu smantana dar parca s-a branzit putin....trebuia sa las putin ciorba sa se racoreasca?apoi mai dau un clocot?multumesc cui imi raspunde!

gaby_duceag 1

26.05.2010, 11:12

irinuca, nu e neaparat vina ta. depinde aici si de smantana. este smantana care se branzeste cand e pusa in ciorba(depinde cat la suta are grasime, recomand cea cu 25%).eu aici am un singur loc de unde-o iau si iese ok. alta chestie: inainte de a o pune in ciorba,ia cu un polonic cate putin din ciorba fierbinte si amestec-o cu smantana , apoi o pui treptat in oala. sper ca asta n-a afectat si gustul ci doar aspectul

madi_marin 1

26.05.2010, 11:17

eu desi am facut cu mai multe tipuri de smantana, nu mi s-a intamplat fenomenul de care vorbesti tu, pentru ca am procedat exact cum a spus gaby....trebuie sa aduci la aceeasi temperatura si smantana .... nu te descuraja, ca asa e la inceput, dar daca asculti sfaturile astora mai ,,batrane,, in ale bucatarelii....sigur n-o sa mai dai gres.... gaby....

gaby_duceag 1

26.05.2010, 11:20

da madi,dar vezi ca n-am specificat in reteta, imi fac mea culpa (am rectificat)

gaby_duceag 1

26.05.2010, 11:24

madiii,acum vazui ca m-ai facut batrana))). bine muica, treci cu baba la poarta, pe-o banca, cu carjele ,sa barfim oleaca)).ete copchila "sheia"ce fusta scurta are)

Miha 1

26.05.2010, 11:28

"ete copchila "sheia"ce fusta scurta are" De mine zici, babo?

ana 1

26.05.2010, 11:30

Sunteti belele promovati limbajul popular moldovenesc .Oricum e mult mai bun decat al Ebe-i

gaby_duceag 1

26.05.2010, 11:30

da,da...nu ţi-ar şhi rusâni? ))))).ptiu, ptiu....

ana 1

26.05.2010, 11:36

mamaie Gabi nu mai scuipa ca nu-i frumos!

gaby_duceag 1

26.05.2010, 11:37

da nu vezi copchilă şhi dipravate au ajiuns fietili iestea?

ana 1

26.05.2010, 11:40

E mamaie ,fiecare cu genereatia lor!Pe vremea mata nu purtai mini?

gaby_duceag 1

26.05.2010, 12:00

io port shî acu mamai da tocma asta ma inerviazî , concurienţa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare de pui