Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de LUK in Ciorbe, 3 Ian 2011 | 12995 vizualizari

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

03.01.2011, 19:52

sunt prima? Buna ciorba de perisoare. Eu o fac fara smantana

Cris2711 1

03.01.2011, 19:57

Luk ce-mi place ciorbita ta de perisoare

tanyapatap 1

03.01.2011, 20:25

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:20

E delicioasaaa!!!!! si arata fix pe gustul meu Luk!

madi_marin 1

03.01.2011, 21:45

mmm...super ciorbita.....o combinatie perfecta.....

MIUTA 1

03.01.2011, 22:14

Foarte buna cu zeama de varza

LUK 1

03.01.2011, 23:42

mersi fetelor...noi in perioada asta tot cu varza murata o acrim...si vara cu bors..de cumparat

MotanLaOale 1

04.01.2011, 09:01

acra deci buna in special dupa sarbatori

LUK 1

04.01.2011, 10:28

da motanlaoale..e buna buna

lilik 1

04.01.2011, 10:33

elena1988 1

04.01.2011, 10:43

immmmmmmmmm ce bine arata, astazi ma apuc sa fac si eu o ciorbita de perisoare ca vrea sotu sa-i fac, o sa incerc reteta ta

vanilla 1

04.01.2011, 11:35

INTERESANTA COMBINATIE!!!

LUK 1

04.01.2011, 12:48

Elena sa stii ca e f buna..important e sa condimentezi bine carnea,astfel intreaga ciorb ava avea aroma buna de usturoi..si cum ziceam..daca nu ai zeama de varza poti sa o acresti cu bors..eu am folosit si de la Knorr..din acela uscat dar la cantitatea asta nu am pus decat o jumatate de lingurita(pe plic scrie sa pui mult mai mult..)..unii o acresc cu zeama de lamaie..e la alegerea fiecaruia.Sper sa ti placa

nadina73 1

05.01.2011, 01:00

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:05

Bucataras Medi 1

05.01.2011, 17:13

Ce-mi plac ciorbele acrite iarna cu zeama de varza...............mmm.

kamy 1

05.01.2011, 17:25

si eu numai cu moare le acresc iarna...cat imi ajunge 5f

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:33

asta e tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta