Ciorba de legume

de La Ancuta in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 6148 vizualizari

COMENTARII (46)

lilik 1

07.08.2011, 23:15

o bunatate de ciorbita

La Ancuta 1

07.08.2011, 23:16

Multumesc Lilik

Corinuta 1

07.08.2011, 23:20

am vinit sa-mi dai!

lacrimioara 1

07.08.2011, 23:21

si eu sant prezenta la o portie de supica ce bine mai arta

marieta 1

07.08.2011, 23:45

bunaaa!!!!!!!!!!!!

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2011, 00:03

mihaelaM 1

08.08.2011, 00:13

tare gustoasa

DIANA B 1

08.08.2011, 09:26

Sa ne mai si detoxifiem oleaca

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:07

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:09

Corina iti dau ca am o oala plina

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:09

Lacrimioara pofteste

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:10

Marieta, Dya multumesc

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:10

Multumesc Mihaela

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:11

Asa este Diana. Profitam de legume cat sunt inca proaspete

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:11

Diva

adry88 1

08.08.2011, 10:12

buna ciorbita

DIANA B 1

08.08.2011, 10:23

Ancuta , eu ptr iarna le pastrez in lada frig , nu le conserv in niciun fel ... sunt ca si proaspete ... aproape

Lau 1

08.08.2011, 10:31

place

MotanLaOale 1

08.08.2011, 11:45

buna buna

Rocsi 1

08.08.2011, 11:50

ciorba asta si mie imi place!

La Ancuta 1

08.08.2011, 14:45

Va multumesc mult

La Ancuta 1

08.08.2011, 14:46

Rocsi si mie imi place

ionela2682 1

08.08.2011, 14:48

MIUTA 1

08.08.2011, 15:10

Foarte gustoasa si sanatoasa

alinutzika 1

08.08.2011, 16:47

fff buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta