Ciorba cu perisoare de pui si oregano

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Sep 2017 | 4366 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

27.09.2017, 16:24

Foarte, foarte gustos! Aș gusta chiar acum, deși am mâncat două porții de cremă de caramel...

vasimur 1

27.09.2017, 16:33

Bya Ralu 1

27.09.2017, 16:35

buna

diaconta 1

27.09.2017, 16:38

Tu si ciorbitele tale minunate

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Rodica , nici o problema , facem schimb pentru putin mai tarziu

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Bya

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Domnu'Vasile , o portie si pentru dumneavoastra

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Multumesc Dya

MotanLaOale 1

27.09.2017, 17:12

buna buna

Renataedina 1

27.09.2017, 17:53

Valclaudia 1

27.09.2017, 17:59

si eu, si eu.... o portie, te rog!

elucubratiiculinare 1

27.09.2017, 18:06

cred ca e tare gustoasa

Rahela Velicu 1

27.09.2017, 18:15

Bunica 1

27.09.2017, 18:29

Ardeii ii dau eu!

Catalina L 1

27.09.2017, 19:42

mai ce buna

Ancutsa 1

27.09.2017, 21:33

Foarte buna!

kytz 1

28.09.2017, 06:14

Foarte bună! 🍲

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:10

Rocsi 1

02.10.2017, 19:38

O ciorba fierbinte tare buna ar fi acum!

dantes 1

15.10.2017, 10:45

Buna!

tina58 1

15.10.2017, 11:57

Draga Mihaela stiu ca ai si tu ceva experienta in ale gatitului dar tinand cont de faptul ca omul cat traieste invata imi permit sa-ti fac cateva sugestii in legatura cu aceasta ciorba. Incearca sa inlocuiesti unul dintre cei doi morcovi cu o ceapa in asa fel incat sa ai doua cepe si un morcov pe langa celelalte legume si vei vedea ca ciorba e mai gustoasa iar pe timp de vara inlocuieste bulionul cu rosii proaspete(eu am si peste iarna rosii intregi in congelator). In compozitia de perisoare adauga o ceapa iar pesmetul inlocuieste-l cu o mana de orez (pesmetul e bun la chiftele) si perisoarele vor fi mai pufoase. nu vor mai fi gloante. Deasemenea poti sa o acresti cu putina lamaie sau putin bors. Sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru sugestii ! Spor !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui