Multumesc, am luat de la Dr Oetker...Intru mai tarziu sa-ti zic cum a iesit...Acum calculez cantitatile, ca laptele praf e in punga de 380 g si o sa fac cu toata cantitatea..
Krina, dupa ce se termina de incorporat laptele, inainte de a pune nucile, compozitia este moale intr-adevar. Dar pana o termini de intins in tava si cand deja s-a racit putin este intarita bine. Dupa ce s-a racit de-a binelea, este tare de-ti trebuie un cutit bine ascutit sa o poti portiona.
Poate ma ajuti si-mi dai mai multe detalii, nu-mi dau seama de ce nu ti-a iesit, daca ai respectat reteta.
Krina, siropul trebuie fiert asa cum am zis in reteta "pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura." Cand bagi lingura si o scoti din sirop va ramane ca o pelicula foarte subtire pe lingura.
Daca se intampla, din diverse motive, sa nu fierbi suficient siropul, poti mari putin cantitatea de lapte praf. Nu e nici un bai. Compozitia finala, cat inca este calda, tre sa fie moale, dar daca iei putina compozitie in mana sa o poti modela, sa faci o biluta.
Am facut toate comparatiile posibile nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dar daca mai ai nelamuriri, cu drag voi incerca sa-ti raspund.
Oricum a iesit delicioasa, s-a terminat urgent. As fi vrut sa iasa mai multa si mai putin concentrata, ai idee ce as putea sa-i fac sa nu fie asa dulce si mai "buretoasa"?