Cighir de miel cu mămăliguță

de Rita Ilies in Oaie, 18 Dec 2013 | 9639 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

18.12.2013, 14:04

Nu stiu sigur daca mi-ar place,dar stiu sigur ca arata tare bine ))

Lau 1

18.12.2013, 14:07

Rita Ilies 1

18.12.2013, 15:15

Trbuie să-ncerci, altfel nu vei afla niciodată.

diaconta 1

18.12.2013, 15:54

Rita,nu prea sunt eu prietena cu ...organele doar la Pasti mananc drob si acela facut de noi

Rita Ilies 1

18.12.2013, 16:05

E foarte bine și așa!

Merisor 1

18.12.2013, 16:46

Ce bine arata pe mamaliguta aia!!! Ce pofta am!

Rita Ilies 1

18.12.2013, 17:48

Rocsi 1

18.12.2013, 21:44

Super!

MotanLaOale 1

18.12.2013, 21:54

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 22:42

mamaieelena 1

18.12.2013, 23:09

Rita Ilies 1

18.12.2013, 23:47

Vă pup, fetelor! Merci!

deyutzky 1

19.12.2013, 07:02

Mmmmm delicios!! Imi plac tare mult cighirii mama mea ii face ca un fel de chiftele mai mari invelite in prapur

Rita Ilies 1

19.12.2013, 08:01

La mine în Maramureș nu se gătește așa ceva, însă mie-mi place mielul, tot mielul. Deci gătesc orice-i bun, indiferent din ce zonă provine rețeta.

Panacris 1

19.12.2013, 09:16

Interesant! Dar nu poți să spui că cighir-ul e drob , doar că aduce a drob după ingrediente E părerea mea, desigur!

Rita Ilies 1

19.12.2013, 09:49

Până și DEX-ul spune asta :
CIGHÍR cighiri m. pop. Fel de mâncare preparat din măruntaie (de porc, de miel etc.) tocate și înfășurate în prapur; drob. /
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
CIGHÍR, cighiruri, s. n. (Reg.) Drob de miel. – Tc. çeger „măruntaie”.
Sursa: DLRM (1958) | Adăugată de lgall | Semnalează o greșeală | Permalink

Zi frumoasă!

Geanina87 1

19.12.2013, 18:07

eu stiam ca cighirul se prajeste in ulei,iar drobul se coace la cuptor, oricum ar fi, arata tare bine

simona72 1

19.12.2013, 20:08

Rita Ilies 1

19.12.2013, 21:46

Eu știu doar cum zice DEX-ul, că la mine-n zonă nici nu se prepară așa ceva. Dar oricum ar fi, e excelent!

gaby_gabytza 1

19.12.2013, 21:57

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de berbecut cu leurda